A. MORELLI EXPORT IMPORT S.R.L. si-a inceput activitatea in Romania in anul 1994 prin comercializarea aliajelor de aluminiu, ulterior dezvoltandu-si obiectul de lucru in producerea si prelucrarea pieselor din aluminiu.
             

Inca de la început, scopul companiei a fost de a oferi servicii de inalta calitate și performanță pentru a satisface nevoile clientilor, investindu-se in acest sens în tehnologie modernă si mergand pe principiul dezvoltarii continue, prin achizitionarea utilajelor de ultima generatie.

Fluxul tehnologic al companiei consta in turnarea sub presiune a pieselor din aluminiu, urmata de procesul de debavurare mecanica si/sau manuala, apoi are loc procesul de sablare (atunci cand este solicitat) si efectuarea de prelucrari asupra pieselor ca de exemplu, gaurire, filetare si strunjire. In final piesele rezultate sunt ambalate, depozitate, incarcate  si livrate catre client.

Compania A. Morelli a câștigat în timp o poziție de seriozitate și prestigiu în domeniul în care operează, recunoscută de clienții principali.